• fu'a_ulu
  • fu'a_ulu

Zhuo Meng (Shanghai) Automobile Co., Ltd. MG 4 EV

Ua leva ona lauiloa MG mo le gaosia o taavale faatuatuaina ma taugofie, ma la latou ofo lata mai, leMG 4 EV, e leai se tuusaunoaga.I se iloiloga o le 2024 faʻataʻitaʻiga, ua taʻua o le "i luga ma le mea sili."Sa viia le uili o le ta'avale ona o lo latou mafaia ona fa'ata'amilomilo lelei tu'utu'uga, ma o le fa'atonutonuina o le tino na manatu e sili ona lelei.E mafai ona faʻatatau i le faʻavae fou a MG, lea e ofoina atu le paleni 50:50 faʻasoa mamafa.

I tua atu o vaaiga, o le Zhuo Meng Automobile Co., Ltd. sa avea ma tagata autu i le manuia o taavale MG.I le avea ai o se kamupani faʻapitoa i le lalolagi atoa mo MG & MAXUS AUTO PARTS, o le kamupani o loʻo i Danyang, Jiangsu itumalo, o se taʻutaʻua taʻutaʻua fale gaosi oloa i Saina.Faatasi ai ma se ofisa e sili atu i le 500 sikuea mita ma le 8,000 sikuea mita, Zhuo Meng Automobile Co., Ltd. e avea o se faleoloa e tasi mo vaega taʻavale, faʻamautinoa o loʻo faʻapipiʻiina taavale MG i vaega sili ona lelei.

O le tu'ufa'atasiga o le fa'amaoni o MG i le gaosiga o ta'avale sili ona lelei ma le Zhuo Meng Automobile Co., Ltd. i le tu'uina atu o vaega lelei na mafua ai ona viia le MG 4 EV i iloiloga.O le ta'avale a le ta'avale i luga o le auala ua viia, ma lona gafatia e taulima tu'utu'uga ma fa'atumauina lelei le fa'atonutonuina o le tino o lo'o tu mai i ona foliga.O nei fa'amatalaga lelei e le gata ina atagia lelei i luga o MG, ae fa'apea fo'i i kamupani o lo'o galulue i tua e fa'amanuia a latou ta'avale.

E le gata i lea, o le faiga faapaaga i le va o le MG ma le Zhuo Meng Automobile Co., Ltd. o loʻo faʻamamafaina ai le taua o le galulue faʻatasi i pisinisi tau taavale.E ala i le galulue faʻatasi, e mafai e kamupani uma e lua ona faʻaogaina o latou malosi ma tomai, mulimuli ane tuʻuina atu se oloa sili atu i tagata faʻatau.O le manuia o le MG 4 EV e avea o se molimau i mea e mafai ona ausia pe a tuʻufaʻatasia kamupani e ausia se sini masani.

A'o fa'aauau pea le fa'atupuina o pisinisi tau ta'avale, ua fa'atuputeleina le taua o le matafaioi a tagata fa'atau oloa e pei o le Zhuo Meng Automobile Co., Ltd.O lo latou gafatia e tu'uina atu vaega maualuga ma vaega e sao sa'o i le fa'atinoga atoa ma le ta'uleleia o ta'avale e pei o le MG 4 EV.I le agai i luma, e manino lava o faiga faapaaga ma le galulue faatasi o le a tumau pea le taua i le unaʻia o le manuia o pisinisi tau taavale.

mg4ev


Taimi meli: Feb-26-2024