• fu'a_ulu
  • fu'a_ulu

taavale Zhuomeng | MG3-24 O SE FA'AALIGA FOU.

《Taavale Zhuomeng | MG3-24 O SE FA'AALIGA FOU.》

Ta'aloga foliga/fa'atulagaina mauoa/fa'ato'aga, o le tupulaga fou ole MG3 lalolagi muamua
I le 2024 Geneva Motor Show, lea na tatalaina ia Fepuari 26, o le tupulaga fou MG3 na faia lona amataga i le lalolagi ma o le a faʻatau atu i Europa ma Asia Pasefika i lenei tausaga. Ua matou lipotia muamua i luga o le suega o le taavale, e mafai ona e iloa o le lomiga gaosiga e leʻi faia ni fetuunaiga, o le aotelega o loʻo mulimuli pea i le mamanu mamanu o taʻaloga uamea, nai lo le mulimuli i le tulaga e avea ma se SUV laiti / crossover.
O foliga pito i luma o lo'o fa'aogaina le mamanu fou a le aiga e pei o le MG7, moli mata'i LED fa'atasi ai ma le fa'alava tele gutu, fa'aopoopoina i le fa'alava ea fa'a-L ma le laugutu pito i luma o le carbon fiber i fafo, ma fa'atupuina ai se siosiomaga fa'afiafia. O le itu o se foliga masani taavale hatchback, e leai se au faitotoa natia ma e leai se uili uili uliuli eyebrows, ma le vaega lua laina sulugatiti nicely Outline le i ai o eyebrows uili luma ma tua.
I totonu o le 195/55R16 pa'u ma le 16-inisi lua leo rims, o lo'o i ai taofi tisiketi pito i luma ma tua. O moli i'u e foliga tutusa ma le Mazda2 i le tepa muamua, ae o le faʻavaa o le laisene laisene o loʻo tuʻuina i totonu o le siʻusiʻu e maua ai e le taʻavale se foliga sili atu. O le mamanu e tolu-vaega o le pito i tua o loʻo faʻalogoina foʻi le pito i luma, ma o le faʻataʻitaʻiga i luga o le pito i fafo o loʻo teuteuina i se diffuser lapoʻa tele i le ogatotonu, lea e iai sina manaia o se fana uʻamea.
O le mamanu totonu e fai lava si tutusa ma le MG4 EV, e le gata e atagia i le lua-lafoga multi-functional flat-lalo foeuli, ki fa'aeletonika suiga, fa'amalologa LCD meafaifa'aili + totonugalemu pa'i fa'asoa vaega vaega, ae atagia foi i le fa'alauteleina fa'alava o o le dashboard fa'apipi'i ma le va'aiga va'aia o le va'ava'a, e o'o lava i le va'aiga e le'o sili atu le maualuga palasitika, e fetaui lelei mo tagata fa'aoga Europa. Ae ui i lea, i le faʻatulagaga, e pei o faʻaeletoroni lima, fetuutuunaiga uili uili, tele fesoʻotaʻiga tau, ea otometi, faʻamau tutotonu ma e oʻo lava i le pito i tua o loʻo faʻapipiʻiina uma, na o le pau lava le mea e le mafai ona tuʻu i lalo atoa. .
Fa'aola e le tekonolosi fou o le Hybrid Plus, o le oloa muamua a le SAIC i le lalolagi atoa, e aofia ai le afi 1.5L ma le P1P3 lua-motor DHT transmission. E taua le taʻua o le tele o taʻavale a MG faʻataʻitaʻiga i le lalolagi e faʻaaogaina CarPlay, ma o le a faʻapipiʻiina i Google navigation ma YouTube i lenei tausaga. O le fou E3 platform o le a faʻalauiloaina le SUV muamua, lea o le a mulimulitaʻia e le tele o oloa talafeagai mo le maketi a Europa. MG7 o le a ulufale foi i le maketi Europa Tutotonu ia Aperila i lenei tausaga, sosoo ai ma Ausetalia, Europa ma isi maketi.
Faʻafefea ona tausia MG3-24?
1. Taamilosaga tausiga
1. Fa'aleleia muamua: O le ta'avale e malaga i le 5000 kilomita po'o le 6 masina (po'o fea lava e sau muamua), ma fa'atinoina le tausiga muamua e aunoa ma se totogi, e aofia ai le suiina o le suau'u, le suau'u faamama, ma le faia o se su'esu'ega atoatoa o le ta'avale.
2. Tausiga masani:
- Fa'aleleia faifaipea i le 10,000 km po'o le 12 masina (po'o fea lava e muamua), e aofia ai le sui o le suau'u, fa'amama suau'u, fa'amama ea, fa'amama ea.
- O 20,000 kilomita uma, faʻaopoopo i mea o loʻo taʻua i luga, e manaʻomia ona sui le faamama penisini ma le moli.
- O 40000 kilomita uma, siaki le sua taofi, fa'amalo, sua fe'avea'i, pe a talafeagai e sui.
- Suia le fusi taimi i le 60,000 km.
2. Tausia mea ma anotusi
1. Suauu ma suauu faamama
- Filifili se suauu lelei e fetaui ma faʻamatalaga o taʻavale.
- Sui le suau'u faamama ina ia mautinoa o lo'o mama le suau'u.
2. Fa'amama ea
- Fa'amama pe sui le faamama ea e puipuia ai le pefu ma mea leaga mai le ulufale atu i le afi.
3. Fua malulu
- Toe sui le faamama ea malulu e maua ai le ea mama i totonu o le taavale.
4. Fa'amama penisini
- Fa'amama mea leaga i le penisini e fa'amautinoa ai le fa'agaioiga masani o le fa'aogaina o le suauu.
5. Fa'amau
- Siaki ma toe sui palaki ua masaesae ina ia mautinoa lelei le faatinoga o le afi.
6. Suavai taofi
- Siaki le maualuga ma le lelei o le vai taofi ma sui pe a mana'omia.
7. Fa'alili
- Siaki le maualuga o le malulu ma le pH, ma toe faʻatumu pe sui i le taimi.
8. Sua fe'avea'i
- Siaki le maualuga ole sua ma le lelei ole sua fe'avea'i ma sui pe a mana'omia.
9. Pa'u ma uili
- Siaki pea le mamafa o pa'u, ofuina ma le loloto o mamanu.
- Fa'aliliuina pa'u e fa'alautele ai le ola o pa'u.
- Siaki le uili mo le faʻaleagaina ma le faʻaleagaina.
10. Fa'a taofi
- Siaki ta'avale taofi ma tisiketi taofi pe fa'aaoga.
- Siaki laina taofi mo le gase.
- Su'e le fa'atinoina o le taofi e fa'amautinoa ai le saogalemu o le taofi.
11. Fa'atonu faiga
- Siaki vaega o lo'o fa'agata mo le suau'u matala, leaga po'o le sū.
- Siaki le fa'atinoga o galuega a le fa'alavelave fa'afuase'i.
12. Faiga eletise
- Siaki le malosi o le maa ma le tulaga eletise.
- Siaki pe o lelei mea faigaluega eletise e pei o moli, pu ma solo.
Tolu, puipuiga o le tausiga
1. Fa'amolemole ia mautinoa e filifili le nofoaga fa'atagaina MG mo le tausiga, ia fa'amautinoa le fa'aogaina o vaega moni ma tekonolosi fa'apolofesa.
2. Fa'amolemole aumai le laisene ta'avale ma le tusi fa'aleleia i le taimi o le tausiga.
3. I tulaga faigata o le aveta'avale (e pei o le pefu, maualuga le vevela, malulu, fa'asolosolo mamao le ta'avale, ma isi), fa'apuupuu le ta'amilosaga o le tausiga ma le talafeagai.
4. Mo faʻafitauli o loʻo maua i le faagasologa o le tausiga, e tatau ona faia le tausiga i le taimi e faʻamautinoa ai le saogalemu ma le faʻamaoni o le taʻavale.

Zhuo Meng Shanghai Auto Co., Ltd. ua tuuto atu i le faatauina atu o vaega taʻavale MG & MAUXS faʻafeiloaʻi e faʻatau.

 车位海报车位海报

车位海报


Taimi meli: Iuni-28-2024