• fu'a_ulu
  • fu'a_ulu

Zhuo Meng (Shanghai) Saito i le taliga, o le taʻavale Zhuomeng e faʻatasi ma oe i le ala atoa

《Saito i taliga, taʻavale Zhuomeng faʻatasi ma oe i le ala atoa》

Pele uila uila,
O saito i le vaitau o Saito e sau filemu, e agi e le matagi galu o saito, o le seleselega ma le luluina e lalaga iinei.I lenei la taimi e tumu i le faʻamoemoe ma le malosi, o le taʻavale Zhuomeng e savali faʻatasi ma oe.
Grain in Ear, e faailoga ai le amataga o le pisi o faatoaga, ae o lona uiga foi o le taua o le galue malosi i o tatou olaga.E pei lava o le Zhuomeng Automobile e masani lava ona tuuto atu i le tomai ma le tulaga lelei o le alamanuia vaega taʻavale mo lau malaga faigata "luluina".
O la matou 'au e pei o se faifa'ato'aga galue malosi, e tausia vaega uma ina ia mautinoa o lo'o i ai i taimi uma i tulaga maualuga, ma maua ai le puipuiga fa'atuatuaina mo malaga uma.
I le taimi lava e tasi, ina ia mafai ona tausia lelei lau taavale i le vaitau o le Saito i le taliga ma le lumanaʻi, o nisi nei o fautuaga mo le tausiga o taavale:
1. Fa'alogo lelei e siaki le pa'u: fa'amautinoa o le mamafa o le pa'u e masani ona aloese mai tulaga mata'utia e pei o le pa o le pa'u i le vevela o le tau.I le taimi lava e tasi, siaki le paʻu paʻu mo mea leaga poʻo mea mai fafo.
2. Faʻamama le faʻaogaina o le ea: o le vevela e oso aʻe pe a uma le saito i le taliga, e faʻaaoga soo le ea malulu, ma faʻamamaina le ea malulu i le taimi e teu ai le ea i totonu o le taavale.
3. Siaki le faiga o le malulu: puipuia le afi mai le vevela, siaki pe ua lava le faʻamalo, ma faʻaopoopo pe sui pe a manaʻomia.
4. Puipuia le vali ta'avale: E malosi le la o le tau mafanafana, e mafai ona e mafaufau i le solo ma isi faiga puipuia mo lau ta'avale e fa'aitiitia ai le fa'aleagaina o vali ta'avale.
Pe oe i luga o se auala pisi pe sauni e amata se malaga fou, ua naunau le Zhuomun Automotive e avea ma au paaga mautu.Tatou faatasi i le la o Saito i taliga, ave le miti, i le mamao.
Grain in Ear o le lona iva lea o le la o le 24 o le la, o le lona tolu o le la i le taumafanafana, ma le amataga o le masina o le aoauli o le kalena lala mago.O le umi o le la e oo atu i le 75°, ma e sopoia Iuni 5-7 o le kalena Gregorian i tausaga uma.“Saito i Tauga” o lona uiga “o fua o saito e iai le lau e mafai ona totō, ma o le a lē aogā pe a mavae lea.”I lenei vaitau, e maualuga le maualuga o le vevela, e tele timuga, ma maualuga le susu o le ea, lea e talafeagai mo le totoina o cereals e pei o le laisa tuai.Fa'ato'aga i le “saito i taliga” i le la taimi lenei mo le tua'oi, pe a mae'a le totōina o lo'o fa'asolo lava i lalo.O le ata o le aganuu faifaatoaga anamua i le vaitau.
O Saito i Tauga e taua tele i le fa'ato'aga.Fai mai le tusi o le masina: “Paneta tamatamailima C mo saito i le fua, i le taimi nei e mafai ona totoina i le vanu, e le aoga lenei mea, o lea e taʻu ai foi le saito i le taliga.”O lona uiga o le saito i totonu o le taliga e fetaui lelei mo le totoina o fualaʻau faʻatoʻaga ma awns;O le nofoaga foi lea e motusia ai le totoina o fua o faatoaga, a uma ona le aoga.O le faataoto, “E lē totō le Saito i le taliga, e lē aogā foʻi ona totō” o loo taʻua ai lenei upu moni.O le Saito i le taliga o se fa'ato'aga pisi o le la, e ta'ua fo'i e tagata o le "agai pisi".I lenei taimi o le tausaga, e totōina araisa i le itu i saute ma selesele saito i le itu i matu.Saito i taliga, “awn” e faasino i nisi o laau toto, e pei o le araisa, millet, millet ma isi;Ma o le "fatu", o le tasi o le "fatu" o le fatu, o le isi o le "fatu" o le lulu.O le igoa “saito i totonu o le taliga” o lona uiga “o fua o saito ma le lau e mafai ona toto, ma o le a le aoga pe a mavae lenei mea.”Fai mai le upu, “Afai e le tupu se saito i le fua, e le aoga le toe toto.”O le mea moni lea.O se aotelega o le aganu'u fa'ato'aga anamua mo le vaitau o fa'ato'aga, o lo'o fa'aalia ai o le saito i le Ear solar term o le vaeluaga lea o le totoina o fuala'au.I le saito i le vaitau o taliga, e matua faateleina le vevela, e tele timuga, ma maualuga le susu o le ea, lea e talafeagai mo le totoina o cereals e pei o le laisa tuai.O le taimi lea o le la o le vaeluaga o taimi o faatoaga, ona o le vevela o le tau, ua ulufale atu i le taumafanafana masani, o faatoaga e lulu ai e oo mai i lenei vaitau e fai ma tuaoi, pe a uma le la lea, o le fua faatatau o le ola o fua o faatoaga ua faasolo ina maualalo.O saito i taliga o le vaitau lea e totō ai fua o fatu.Ua tuai ona totōina le araisa i lea taimi.I le itu i saute e ola ai araisa, "saito i le taliga" o se taimi pisi mo le totoina o araisa.O le itulagi i matu o faatoaga matutu, meaʻai fua o saito, o lenei vaitau o le taumafanafana i matu o le seleselega o saito taimi.O le taunuu mai o le “Grain in Ear” ua faailogaina ai le isi taamilosaga o le pisi o faatoaga, o tagata i saute o loo pisi i le totoina o araisa ma tagata i matu o loo pisi i le seleselega.[2] [8] [13] [21]
O le upu "grain in Ear", o uluai faamaumauga tusitusia o loo i ai i le pulega a Han i le galuega "Zhou Li" : "mutia fanau, fatu o saito i taliga."Yuan Dynasty literati Wu Cheng fa'atonu le "masina o le fitusefulu-lua Hou collection solution" : "Me Festival, o lo'o i ai fatu fatu aeng e mafai ona toto."“Tongwei · Xiaojing aid God Konekarate” fai mai: “15 aso ina ua mavae le tamai tumu, Dou tamatamailima C, mo saito i taliga, Me Festival.E mafai ona lūlūina se vanu o awns.O le Saito i Taliga o lona uiga “e mafai ona toto fua araisa”.Na faamatala foʻi e le tagata aʻoga o le Ming Dynasty Chen Sanmo [25] i lana “Suʻesuʻega Lautele Faaletausaga” : “O le mutia o le pito o le vao;Ituaiga, ituaiga tutu foi;E mafai ona totō le vanu i le taimi nei, e taʻua o saito i taliga, o le la lea o Me!”O lona uiga o awns o mea pei ni nila i le pito i luga o le mutia, fatu, lulu uiga;O saito i totonu o taliga, o le saito lea ua i ai ni pulu, ua sauni e lulu i le taimi nei.E masani ona totō le araisa i le itu i saute o lo'o fa'ato'a tele ai fa'ato'aga.O le itu i matu o fa'ato'aga i eleele matutu, ma o fua o mea'ai o le saito.Mo le itulagi i mātū, o le “saito i totonu o le saito” o le vaitau lea o le matua o le saito, o lea la, o le uiga o le “saito i totonu o saito” e faauigaina foʻi e faapea “o le saito ma le ʻau e mafai ona selesele vave, ma e mafai ona totō le araisa ma le ʻau.”Na faaopoopo le seleselega o saito, e aofia uma ai le lūlūina o araisa i le itu i saute ma le seleseleina o saito i le itu i mātū.
I le faaopoopo atu i le tausiga o taavale, o loʻo i ai puipuiga nei:
I tulaga o le olaga:
1. Galuega masani ma malolo: ia lava le moe ma fai se malologa lelei i le aoauli e toe faʻaleleia ai le malosi faaletino ma le malosi.
2. Faʻalogo lelei i le puipuia o le vevela: i le maualuga o le vevela o le tau, fai ni faʻalavelave vevela, saunia faamalu, pulou, ma isi mea pe a alu i fafo, ma aloese mai gaoioiga i le vevela o le la mo se taimi umi.
3. Mea'ai mama: 'ai le tele o mea'ai e fa'amama ai le vevela ma le diuresis, e pei o le meleni oona, meleni taumalulu, loimata o Iopu, ma isi mea'ai, 'ai le ga'o ma mea'ai vevela.
4. Supplement vai: Inu atili vai, e mafai ona talafeagai e inu sina supa mung pi, lauti chrysanthemum ma isi vai mafanafana.
Mo le soifua maloloina:
1. Puipuia o faʻamaʻi: I le taimi nei, e faigofie ona faʻatupuina siama, faʻalogo i le tumama o le tagata lava ia, puipuia faʻamaʻi o le intestinal, ma isi.
2. Faʻatonutonu lagona: O le vevela o le tau e mafai ona oʻo atu ai i le itaitagofie o lagona, faʻalogo lelei e faʻamautu le mafaufau ma aloese mai le faʻafefe o lagona.
I faatoaga:
1. Fa'ato'a seleselega: mo fuala'au matutua, selesele i le taimi e 'alofia ai a'afiaga leaga o le tau e pei o timuga.
2. Fa'amalosia le puleaina o fanua: fai se galuega lelei i le fa'asusuina, fa'ama'i, fa'ama'i ma fa'ama'i fa'ama'i o araisa ma isi fua.
Zhuomeng Automobile, fa'atasi ma oe i le ala atoa, aua ne'i tu!
O mai ma tofo i la matou tautua lelei.

Zhuo Meng Shanghai Auto Co., Ltd. ua tuuto atu i le faatauina atu o vaega taʻavale MG & MAUXS faʻafeiloaʻi e faʻatau.

 

芒种1


Taimi meli: Iuni-05-2024