• fu'a_ulu
  • fu'a_ulu

Zhuo Meng (Shanghai) Aso o Tina

Le amataga o le Aso o Tina

O le Aso o Tina na afua mai i le Iunaite Setete e Amanm Jarvis(1864-1948), e lei faaipoipo lava ma e masani ona o faatasi ma lona tina. I le 1905, ina ua maliu lona tina, sa matua faanoanoa Amanm. I le lua tausaga mulimuli ane (1907), na amata ai ona tusia e Amanm ma ana uo ni tusi i faifeau taualoa, tagata fai pisinisi, ma faipule e saili le lagolago mo le avea o le Aso o Tina o se aso malolo aloaia.

O le uluai Aso o Tina na faia i West Virginia ma Pennsylvania i le aso 10 o Me, 1908, ma o le taimi lea, na filifilia ai le carnation e fai ma fugalaau e faapaiaina mo tina, ma ua tuufaasolo mai. I le 1913, na pasia ai e le Konekeresi a le Iunaite Setete se pili e avea ai le Aso Sa lona lua o Me o se Aso Sa faaletulafono o Tina. Na salalau le Aso o Tina mai lena taimi!

O le alofa o se tina e sili ona paia, e sili ona tamalii, e sili ona le manatu faapito, na ia faatofuina i mea uma, ua faatumulia i le va o le lagi ma le lalolagi. O upu e tele naua faauigaga ia te ia, ae e tele naua foi lona uiga. E leai se solo fa'asolopito e fa'ate'ia, leai se galu fa'ate'ia o le feliua'i o le sami, o le alofa o se tina e pei o se timu tautotogo, fa'asusu mea lemu, umi ma mamao. O le alofa o se tina o se puna manino lea e susu ai loto o tamaiti, o se olaga e o faatasi ma Ying Ying ataata, faatasi ai ma tamaiti se inu a sipi, filaments faaauau pea, o lea, i le talie a tamaiti loimata i le alofa o le tina tumau. O le alofa o se tina o se la susulu, vevela ma susulu. E mafai ona ia liusuavaia aisa, faamamaina loto, ma lauolaola. Na te faafaileleina le ola ma tausia mea uma i lona fatafata lautele.

Zhuo Meng Shanghai Auto Co., Ltd. ua tuuto atu i le faatauina atu o vaega taʻavale MG & MAUXS faʻafeiloaʻi e faʻatau.


Taimi meli: Me-09-2024